Cea mai simplă și mai eficientă metodă de a juca la pariuri
Cea mai simplă și mai eficientă metodă de a juca la pariuri

Cea mai simplă și mai eficientă metodă de a juca la pariuri

De zeci de ani, pariurile sportive au fost întoarse pe toate părțile de milioane și milioane de pariori, dar niciunul nu a găsit o cale sută la sută sigură și legală prin care să obțină profit garantat.

Cei mai îndreptățiți să spună că au găsit calea spre succes sunt pariorii profesioniști, care chiar trăiesc din această activitate. Ei și-au dat seama că cea mai simplă metodă de a juca este și cea mai eficientă: pariurile individuale (biletele cu o singură selecție).

Din moment ce pariorii care folosesc alte metode nu câștigă suficient de mult pentru a-și asigura traiul din pariuri, este clar că ele nu funcționează.

Pentru ca pariurile individuale să poată fi profitabile pe termen lung, trebuie îndeplinite câteva condiții:


1. Să fie plasate pe evenimente din competiții pe care pariorul le cunoaște foarte bine.
2. Să se respecte managementul banilor, însemnând ca miza să fie raportată la bugetul total și la probabilitatea de câștig. Ideal ar fi să se mizeze 3% din bancă pe cote între 1.70 și 2.00.
3.  Să fie identificate pariurile de valoare. De multe ori, cotele fixate de bookmakeri nu reflectă probabilitatea de câștig. Pariorii care dedică suficient de mult timp acestei activități pot să calculeze singuri cotele reale ale selecțiilor. În cazul în care cota reală este mai mică decât cea afișată pe site-ul casei de pariuri online, deci riscul real este mai mic decât cel indicat de cota de pe site, pariul are valoare.
4. Să se facă o analiză în detaliu a evenimentului. Pentru a calcula cota reală, pariorul profesionist ține seama de toate elementele care pot influența rezultatul: statistică, absenți, echipe probabile, motivație, elemente de atmosferă, tipul/starea suprafeței de joc ș.a.m.d.

Pentru alegerea meciurilor, pariorii se pot inspira și de pe site-urile de pronosticuri, dar, fie că este vorba despre ponturi din fotbal, ponturi din tenis, ponturi din volei, ponturi din baschet etc., ei trebuie să facă, la rândul lor, o analiză a evenimentului.

Niciun parior serios nu se așteaptă ca toate pariurile să fie câștigătoare. Dacă vorbim de bilete care au cota medie 2.00, este suficient ca mai mult de jumătate să fie câștigătoare, iar biletele individuale au cele mai mari șanse de câștig, în contextul în care se respectă regulile amintite mai sus.

Pareri
Nu sunt pareri pentru aceasta stire.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare