CSM CSŞ Terezianum Sibiu înaintea sezonului 2011-2012 al Diviziei A1 la volei feminin

Echipa din Sibiu a rămas în prima ligă după retragerea Botoşaniului

Sâmbătă va debuta ediţia 2011-2012 a Diviziei A1 la volei feminin. Site-ul www.voleiromania.ro vă prezintă loturile cu care echipele noastre vor aborda noul sezon şi ultimele informaţii din voleiul românesc.

CSM CSŞ Terezianum Sibiu a traversat o vară foarte agitată. Retrogradată la finalul sezonului trecut, în care a ocupat locul 11, echipa sibiană a rămas în primul eşalon după ce Pro Volei Botoşani (locul 7) s-a retras din Divizia A1. Formaţia a fost preluată de Marius Gheorghiţă, care timp de aproape o lună (septembrie) a colaborat cu Atanas Petrov, fost la Dinamo Romprest Bucureşti. În cele din urmă, bulgarul a renunţat şi a plecat la Tîrgu Mureş.

"Am transferat două junioare de la Buzău, am adus-o pe Kapelovies, am împrumutat-o pe Lică de la Dinamo, iar Trojancevic a revenit la Sibiu după aproape trei ani. Dancu este încă în recuperare după o accidentare mai veche, iar în Cupa României de la Zalău s-a accidentat şi Paşca", a declarat antrenorul Marius Gheorghiţă pentru www.voleiromania.ro.

Iată situaţia lotului sibiencelor:

Au rămas din sezonul trecut: Denisa Viloiu (coordonatoare), Ana-Maria Scheau-Scutea şi Nicoleta Ţiţonea (universali), Gabriela Dancu (centru), Denisa Moga, Olivia Buta şi Daria Antonie - Popa-Calotă (extreme), Lorena Dancu (libero).

Au plecat: Alexandra Pintea (coordonatoare, a revenit la CSU Medicina Tîrgu Mureş după împrumut), Andra Cucu (centru, Universitatea Cluj), Andrada Rogojan (extremă, Argeş Volei Piteşti), Ioana Sanislav (centru).

Au venit:
Alexandra Kapelovies - născută pe 12.01.1989, are 1,82 m înălţime, joacă pe postul de coordonatoare, vine de la Association Sportive Saint-Raphaël Volley-Ball (Franţa)
Anca Lică - 09.11.1987, 1,83 m, extremă, Dinamo Romprest Bucureşti
Milica Trojancevic (Serbia) - 22.03.1980, 1,82, centru, Pro Volei Botoşani
Iuliana Matache - 14.09.1994, 1,82 m, centru, CSŞ Buzău
Marina Şerban - 25.09.1994, 1,76 m, centru, CSŞ Buzău
Loredana Paşca - 22.10.1991, 1,79, centru, CSU CML Soleil Alba
Georgiana Popovici - 11.11.1989, 1,82, extremă sau libero, SCM U. Craiova

Cu echipa din Sibiu s-a antrenat o perioadă şi extrema Ivana Dinic (Serbia, 23.09.1986, 1,82 m, fostă la Pro Volei Botoşani), care nu a fost reţinută în lot.

Echipa va fi antrenată de Marius Gheorghiţă, care l-a înlocuit pe Adrian Cotoranu.

Citeşte AICI despre lotul echipei CSV 2004 Tomis Constanţa

Citeşte AICI despre lotul echipei Ştiinţa Bacău

Citeşte AICI despre lotul echipei CSM Ecorec Bucureşti

Citeşte AICI despre lotul echipei VC Unic LPS Piatra Neamţ

Citeşte AICI despre lotul echipei CSM Lugoj

Citeşte AICI despre lotul echipei SCM U. Craiova

Citeşte AICI despre lotul echipei CSU Medicina Tîrgu Mureş

Citeşte AICI despre lotul echipei Universitatea Cluj

Pareri
cinstea si onoarea? (25/10/11 20/01/28)
In aceasta prezentare sunt mai multe date false , dar pt inceput trasmit doar una. Jucatoarele de la Buzau,Matache si Serban nu sunt TRANSFERATE, SUNT DOAR IMPRUMUTATE.
admin (26/10/11 09/28/25)
Va multumesc pentru interesul pe care il acordati voleiului romanesc. Va multumesc pentru precizarile privind jucatoarele de la Buzau. Astept pe adresa redactiei si celelalte date false din prezentarea echipei CSM Sibiu pentru a face corecturile de rigoare.
Un sibian (31/10/11 11/52/06)
Doamna care ai sesizat ....,,mai multe date false'' , doamna care sub nici o forma nu te regasesti la capitolul ,,cinste si onoare'' , ia spune tu draguto , tu ai cumva ceva impotriva ca acesti minunati copii , Matache si Serban , sa joace volei la noi la SIBIU ???!!! Nu cumva tu esti profesoara lor de la Buzau care ai cerut 10.000 de euro pentru fiecare fata pentru transferul lor??!! Cred ca esti asa de cinstita ca o sa-i dai si domnului profesor MUNTEANU , care de fapt le-a format pe aceste fetite , o bucatica din suma de transfer .... NU ????!!!!
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Clasament
Nu sunt competitii introduse.
Rezultate sportive
Clasament
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare