Divizia A2 la volei
Divizia A2 la volei

S-au stabilit primele echipe care vor juca la turneul de promovare în Divizia A1 la volei

La sfârșitul săptămânii trecute a fost programat al doilea tur din play-off în Divizia A2 la volei, ediția 2016-2017, însă de jucat s-au jucat doar două dintre cele patru turnee! Pentru că există cluburi cu jucători sau jucătoare la echipele naționale, două turnee au fost amânate. Turneul Seriei VEST masculine va avea loc la Zalău, în perioada 1-3 mai, iar turneul Seriei VEST feminine este programat la Cluj, în perioada 28-30 aprilie. Conform programării inițiale, în perioada 31 martie-2 aprilie, s-au disputat doar turneele din Seria EST, organizatoare fiind echipele CSM 2007 LPS Focșani și CSU Știința București. 

Reamintim că sistemul de desfășurare al campionatului este identic celui din sezonul trecut. Echipele care s-au înscris în competiție, atât la feminin, cât și la masculin, au fost împărțite în două serii, pe criterii geografice, Est și Vest. După sezonul regulat, toate formațiile au jucat sau vor mai juca în play-off, mai întâi eliminatoriu, apoi sistem turneu de patru echipe. Sita va "cerne" până vor rămâne cele patru formații care vor evolua în turneul final, decisiv pentru promovare. 

În turul secund al play-off-ului avem câte un turneu de patru echipe, feminin și masculin, pentru fiecare dintre cele două serii formate pe criterii geografice, Est și Vest. Primele două clasate din fiecare turneu se califică pentru cele două turnee finale, decisive pentru promovare. 

Clasamentul turneului Seriei EST feminine din turul secund al play-off-ului: 

1. Rapid București 9 puncte (3:1 cu CTF Mihai I, 3:0 cu Focșani, 3:1 cu Brașov)

2. CSM 2007 LPS Focșani 6 puncte (3:1 cu Brașov, 3:0 cu CTF Mihai I)

3. ACS Transilvania Brașov 3 puncte (3:1 cu CTF Mihai I)

4. CTF Mihai I București 0 puncte

Rapid București și CSM 2007 LPS Focșani vor juca la turneul de promovare programat în perioada 12-14 mai, foarte probabil, alături de ACS Agroland Timișoara și Universitatea Cluj. 

Clasamentul turneului Seriei EST masculine din turul secund al play-off-ului: 

1. Dinamo București 9 puncte (3:0 cu Rapid, 3:0 cu Știința, 3:0 cu Suceava)

2. CSM Suceava 5 puncte (3:0 cu Știința, 3:2 cu Rapid)

3. CSU Știința București 3 puncte (3:0 cu Rapid)

4. Rapid București 1 punct

Dinamo București și CSM Suceava vor juca la turneul de promovare programat în perioada 19-21 mai. Celelalte două participante se vor alege dintre CSȘ 2 CNE Baia Mare, CSU Universitatea de Vest Timișoara, CSM Cîmpia Turzii și ACS Volei Club Zalău. 

De remarcat că Dinamo (FOTO - Cristian Chițigoi atacă în partida cu Rapid) nu are niciun set pierdut în actualul campionat!

Pareri
catel (06/04/17 22/17/19)
Sa il vedem pe Cristi atacand in portbagajul seconhand in combinatie cu Vica ::)))
@ catel (10/04/17 14/30/33)
Stii cum e..........cainele latra de drum lung si neevoluatul de grija altuia.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare