După două zile de incertitudine
După două zile de incertitudine

Virgiliu Rău a revenit asupra renunțării la CSȘ 2 CNE Baia Mare 

Marți, în urma unor neînțelegeri cu conducerea echipei maramureșene, antrenorii echipei CSȘ 2 CNE Baia Mare, Virgiliu Rău și Roxana Nechiti-Rău, au renunțat să mai pregătească formația nou-promovată în Divizia A1 la volei masculin! Asta din cauză că un jucător, Alexandru Drăgușin, care fusese exclus din lot de Virgiliu Rău, din motive disciplinare, a fost reprimit peste capul antrenorului!!! Iar asta s-a întâmplat chiar a doua zi după victoria istorică din derby-ul local cu Știința Explorări Baia Mare, câștigat de CSȘ 2 CNE Baia Mare cu 3:2!

"Eu practic nu mi-am dat demisia, ci doar am renunțat la acest post, de antrenor al echipei de seniori. Eu oricum eram voluntar aici, nu eram plătit, făceam asta pentru copiii mei (n.r. - tinerii voleibaliști pe care i-a crescut la CSȘ 2). Renunțasem la fiul lui Dan Drăgușin din motive de indisciplină, după meciul cu Timișoara (etapa a 4-a, victorie cu 3:1), iar conducerea echipei, împreună cu sponsorul, a decis să-l primească înapoi, ori eu nu accept așa ceva. Echipa mergea foarte bine și fără Drăgușin (n.r. - victorii cu 3:2 în etapele 6 și 7, la București, cu Dinamo, și cu Explorări), dar tatăl lui m-a sunat și a insistat să joc cu fiul lui titular. Să joc cu Vasilev universal, în locul lui Ionescu, cel mai bun jucător al nostru, ca să intre Alexandru Drăgușin extremă. Un jucător care îmi strică atmosfera în vestiar!", a declarat Virgiliu Rău pentru voleiromania.ro. 

Joi, lucrurile s-au precipitat, strănii din lot făcând antrenament separat! În cele din urmă, conducerea clubului maramureșean și sponsorul UKRO au lăsat la latitudinea antrenorilor dacă Alexandru Drăgușin va mai fi reprimit în lot, alegând să continue cu Virgiliu Rău. În aceste condiții, acesta a fost de acord să revină la echipă și va conduce CSȘ 2 CNE Baia Mare la meciul din deplasare cu Universitatea Cluj. 

Pareri
Caine pana la Moarte (09/11/17 23/45/21)
De ce il face Virgil pe asta important . De ce credeti ca l-am dat afara , " de bun ce era " .
Mai cainilor pana la moarte (11/11/17 12/58/19)
Uitati-va in clasamente, pana nu alungati toata adunatura de "manageri" , "antrenori" cu o putreziciune de care ati scapat nu mai veti ajunge unde ati fost odata!! Trebuie oameni noi pe toate posturile si integrii!!
Caine pana la Moarte (11/11/17 14/52/47)
Nu ajunge ca am scapat de voi doi pe rand . Ne porti pica , ai uitat ce paine ai mancat la Dinamo .
pop (11/11/17 18/21/07)
a meritat revenirea ..cluj-baia mare 3-0 [25-16 25-15 25-22 ]..acest antrenor cand era jucator activ,tot timpul era un recalcitrant
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare