Naţionala de volei masculin se antrenează la Craiova
Naţionala de volei masculin se antrenează la Craiova

Tricolorii pregătesc participarea în Liga Europeană 2015

Naţionala de volei masculin a României s-a reunit pe 20 iunie 2015, la Craiova, şi a început pregătirile pentru participarea la ediția 2015 a Ligii Europene. România va susține primele meciuri din această competiție pe 10 și 11 iulie, la Salonic, în compania Greciei. Din grupă mai fac parte Belarus, Turcia, Slovenia și Croația.

În lotul lărgit, antrenorii Dănuţ Pascu şi Ovidiu Macarie au nominalizat următorii jucători:

coordonatori - Cristian Bartha (Arcada Galați), Andrei Georgescu (SCM U. Craiova, fost la CS Volei Municipal Zalău), Dragoş Răileanu (VCM LPS Piatra Neamţ, fost la Ştiinţa Explorări Baia Mare)

universali - Gabriel Cherbeleață (CS Volei Municipal Zalău), Adrian Gontariu (VfB Friedrichshafen, Germania), Laurenţiu Lică (SCM U. Craiova)

centri - Mihai Gheorghiţă (CS Volei Municipal Zalău), Nicolae Ghionea (SCM U. Craiova), Andrei Laza (CVM Tomis Constanţa), Răzvan Olteanu (CS Volei Municipal Zalău), Andrei Spînu (CVM Tomis Constanţa)

extreme - Marian Bala (CS Volei Municipal Zalău), Florin Bălhăceanu (Ştiinţa Explorări Baia Mare), Dan Borota (VC Banatul Caransebeș), Bogdan Ene (SCM U. Craiova)

libero - Vlad Kantor (Unirea Dej), Mihai Mărieş (SCM U. Craiova)

Din diverse motive, selecționerul Dănuț Pascu a fost nevoit să efectueze câteva modificări în lotul anunțat inițial. Astfel, centrul Răzvan Mihalcea (CS Volei Municipal Zalău), extrema Bogdan Olteanu (Brasil Kirin Campinas, Brazilia, fost la Sichuan Guangzhou, China) și libero-ul Rareș Gavril (VCM LPS Piatra Neamț) au fost înlocuiți de Ghionea, R. Olteanu și Kantor.

CLICK AICI pentru detalii despre Liga Europeană la volei masculin, ediția 2015

Pareri
Corcodel (30/06/15 09/02/42)
De ce nu sunt antrenori cei doi Stoev? Astept pareri .
George (30/06/15 13/16/11)
Ce rezultate are Macarie sau Gavril, ca sa ii secundeze pe Pascu si pe Savoiu .
volleyball (30/06/15 16/29/56)
Daca esti atat de prost incat nu sti ce rezultate are Macarie si pe unde a antrenat, apucate de pus intrebari pe alte site-uri. Eu il cunosc f.bine. E unul dintre antrenorii de valoare. Daca a fost bun de secund la Zalau ( 2 titluri nationale ) 3 ani cu Sordyl sau Merten, principal la Tg.Mures si Dej, campion la toate esaloanele din juniorat, 3 ani centrul de excelenta Dej( Pascan, Matei, Bala, Vilcelean etc ), antrenor lot juniori sau cadeti ( campion balcanic 3-1 cu Serbia ) o fi bun si de secund a lui Pascu. Eu cred ca Pascu sau baetii din lot sunt in masura sa spuna daca e bun de secund sau nu...nu un pacalici ca tine. Ti-am mai spus si in alta interventie...informeazate inainte de a emena elucubratiile astea de idiot . Muta-te pe un site de football...acolo toti prostii se pricep.
habarnist (02/07/15 14/35/43)
Macarie a fost secundul echipei Volei Municipal Zalău pe vremea când echipa din Zalău a cucerit titluri naţionale sau a terminat pe locul 2. Cred că eşti un frustrat care vrea să-i ia locul lui Macarie.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare