Planuri îndrăznețe pentru echipa de volei masculin Steaua București
Planuri îndrăznețe pentru echipa de volei masculin Steaua București

"Avem un proiect pe trei ani, în 2020 vrem să câștigăm titlul"

Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Cristian Petrea, a anunțat miercuri un proiect pe trei ani al echipei de volei masculin, obiectivul fiind ca, la sfârșitul acestei perioade, în 2020, steliștii să devină campioni naționali și să participe în Liga Campionilor!

"Echipa de volei este una dintre cele mai reprezentative formații ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În urma discuțiilor avute cu antrenorul Bogdan Tănase și cu căpitanul Nicolae Gabriel Ghionea, am decis să ne luăm niște angajamente mai înalte pentru următorii ani. Mai exact, este un proiect pe trei ani. În ediția 2017-2018 ne propunem accederea în play-off-ul campionatului (n.r. - turneul locurilor 1-6) și în semifinalele Cupei României, în 2018-2019 accederea în finala campionatului, câștigarea Cupei României și participarea în Champions League. Pentru că în sezonul 2019-2020 vrem să câștigăm campionatul, Cupa României și să participăm în Champions League. Știu, poate sunt obiective prea îndrăznețe, dar noi credem în ele și dorim să le realizăm. În paralel cu aceste obiective ne dorim să întărim centrul de copii și juniori. Pentru că în viitor ne dorim să devenim principalul furnizor de jucători pentru echipa națională a României. Sursele de finanțare ale echipei de volei sunt constituite din bugetul de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv al Armatei. Dorim să atragem însă alături de noi și mai mulți parteneri, pentru a crea un mediu propice performanței. Noi nu excludem nicio discuție cu un eventual sponsor", a declarat Cristian Petrea.

La rândul său, antrenorul principal Bogdan Tănase a menționat că Steaua își propune în acești trei ani să cucerească medalii și să aibă un parcurs cât mai lung în Cupele Europene. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a prezentat oficial miercuri, în cadrul unei festivități desfășurate la Cercul Militar, lotul echipei de volei masculin (FOTO) pentru sezonul competițional 2017-2018. 

Lotul include 14 jucători:

coordonatori - Ivan Kostic (Serbia), Alexandru Muscină

universali - Gabriel Cherbeleață, Ciprian Matei

centri - Nemanja Cubrilo (Serbia), Nicolae-Gabriel Ghionea, Kristopher-Andrew Johnson (SUA), Eduard-Eugen Ocunschi

extreme - Eemeli-Eero Kouki (Finlanda), Bogdan-Daniel Nan, Szabolcs Nemeth (Ungaria), Marko Nikolic (Serbia)

libero - Nikola Lakcevic (Muntenegru), George-Cătălin Gavriz

Staff-ul tehnic este alcătuit din antrenorul principal Bogdan Tănase, antrenorul secund Răzvan Roșu și preparatorul fizic Nikola Obrenovic.

Pareri
Panda (29/09/17 19/57/30)
Se vede ca Tanase a stat langa Moculescu. A invatat de la acesta cum sa isi puna obiectivele. In 2009, la carma nationalei mari, era un obiectiv pus pe o perioada nedeterminata, asa ca, foarte usor a putut sa ia doi ani de zile o caruta de bani de la FRV. Le fel, acest "doctor/antrenor" si-a asigurat 3 ani de pacaleale. Felicitari Bamsica, nu sunt...... aia care cer, ci aia care dau.
Ninel (29/09/17 20/18/12)
Bamselu degeaba visează la un proiect de 3 ani la Steaua ca el nu își va îndeplini obiectivul anil asta Steaua nu are echipa de medalie anul asta Galati Ploiești Zalau și posibil Craiova le da cu sala in cap
Carsmles (30/09/17 20/11/54)
css2 bm , cluj si tm se bat la 11-22 .
zob79 (30/09/17 22/42/58)
Ninele, ti-aduci aminte pronosticurile de anul trecut? conform lor, Steaua se batea la retrogradare :))) Exista multa prostie combinata cu frustrare la tine si la cei asemenea ta
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare