Se anunță patru meciuri de volei de cea mai înaltă clasă în Sala Polivalentă din București
Se anunță patru meciuri de volei de cea mai înaltă clasă în Sala Polivalentă din București

Blajul e Ga(la)ta pentru semifinalele Ligii Campionilor la volei feminin

Așa cum am mai anunțat, Confederația Europeană de Volei (CEV) a încredințat României organizarea turneului final al Ligii Campionilor la volei feminin, astfel că CSM Volei Alba Blaj, deținătoarea titlului, a ajuns direct în semifinalele competiției, premieră absolută pentru voleiul românesc în noul format al competiției. Câștigătoarea trofeului va fi decisă în weekendul 5-6 mai 2018, în Sala Polivalentă din București, iar formația din Blaj va juca în semifinale cu Galatasaray SK Istanbul.

"Este un eveniment foarte important pentru voleiul românesc și chiar pentru întreg sportul de la noi. Ne bucurăm enorm că am reușit să ajungem în semifinale și să organizăm turneul final. Nimeni nu credea în vară că e posibil, nici măcar noi, jucătoarele, nu visam la asta. Pentru noi va fi așadar o mare provocare, chiar dacă eu sunt realistă și îmi dau seama că va fi foarte greu să câștigăm trofeul, deoarece vom întâlni adversare foarte puternice. Atuul nostru este jocul de echipă. Ne vom juca șansa, vom lupta până la capăt și cu sprijinul suporterilor sper să realizăm o figură frumoasă", a declarat Nneka Onyejekwe, internaționala română ce se poate lăuda cu 11 titluri de campioană în patru țări diferite!

"Vrem să scriem din nou istorie! Noi deja am câștigat cu această calificare, am câștigat mult când am ajuns între cele mai bune patru echipe din Europa, dar nu ne oprim aici. Sperăm că putem reuși cel mai mult. Dacă prindem cel mai bun joc al nostru, eu sunt convins că avem șanse. Suntem concentrați acum pentru primul meci, cel cu Galatasaray, o echipă puternică și cu jucătoare valoroase", a adăugat antrenorul principal al Blajului, sârbul Darko Zakoc.

Organizat pentru prima oară în România, acest Final Four al Ligii Campionilor reprezintă punctul culminant al întregului sezon european. Pe lângă meciurile extrem de atractive, între cele mai puternice echipe ale continentului, fanii prezenți în acest weekend la Sala Polivalentă din Capitală vor trăi experiența unui eveniment sportiv de cel mai înalt nivel, atât în teren, cât și în afara acestuia. Imoco Volley Conegliano va deschide turneul final, de la ora 16.00, când va lupta pentru un loc în marea finală cu VakıfBank Spor Kulübü Istanbul, campioana Europei, într-o rejucare a finalei de anul trecut.

Programul turneului final din Liga Campionilor la volei feminin

Semifinale (sâmbătă 5 mai 2018):

ora 16.00: Imoco Volley Conegliano - VakıfBank Istanbul
ora 19.00: CSM Volei Alba Blaj - Galatasaray Istanbul

Finale (duminică 6 mai 2018):

ora 16.00: finala mică
ora 19.00: finala mare

Pareri
Nu sunt pareri pentru aceasta stire.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare