Special pentru iubitorii voleiului!
Special pentru iubitorii voleiului!

Unde merită să pariezi online pe volei în 2020
 
Unii pariori preferă să joace pe sporturi și pe competiții mai puțin populare, pentru a avea un profit mai mare. Explicația: cotele pentru victoria favoritelor scad mai greu, pentru că nu sunt mizați atât de mulți bani, cum se întâmplă în cazul pariurilor pe favoritele din fotbal (de exemplu) din cele mai importante ligi europene.

Ai încercat și tu această tactică? Dacă nu ai făcut-o până acum, o variantă ar fi să pariezi pe meciuri de volei. Este un sport cu reguli simple, aflat în ofertele tuturor operatorilor de top. În plus, ai mai mereu pe ce să joci. Calendarul competițional este bogat, fie că vorbim de competiții interne, fie că ne orientăm spre competiții internaționale.

În cazul în care nu urmărești sportul cu mingea la fileu, nu-i nicio problemă. Te poți familiariza repede cu el. Pierde punctul echipa care nu returnează în jumătatea adversă mingea care a atins maxim o dată podeaua în terenul ei.

Meciurile se joacă în sistem cel mai bun din 5 seturi, adică o confruntare este câștigată de formația care ajunge prima la 3 seturi câștigate. Setul este câștigat de cine ajunge primul la 25 de puncte. În cazul în care scorul la puncte este 24:24, se joacă un fel de tie-break, ca la tenis: câștigă prima echipă care se distanțează la 2 puncte (26:24, 27:25, 28:26 ș.a.m.d.).

Cred că până acum totul este clar. Cele mai populare pariuri pe meciuri de volei se pun pe:

- echipa câștigătoare (1 sau 2, nu există X). Ca fapt divers, cel mai lung meci din istorie, potrivit Guiness Book, a durat 85 de ore! S-a jucat în Olanda, în 2011.
- numărul de seturi dintr-un meci, adică 3 (scor final 3:0), 4 (scor final 3:1) sau 5 (scor final 3:2)
- total seturi în meci (de exemplu peste/sub 4,5) și total puncte într-un anumit set (de exemplu peste/sub 45,5)
- scor exact la seturi (3:0, 3:1, 3:2)
- total puncte par / impar – este o loterie, pentru că nu alegerea nu se poate baza pe argumente solide
- echipa câștigătoare a unui anumit set
- handicap puncte într-un set (de exemplu, -2,5 puncte handicap asiatic în favoarea unei echipe înseamnă că respectiva echipă trebuie să câștige setul la o diferență minimă de 3 puncte, cum ar fi 25:22, 25:21, 25:20 etc.). Se pariază și pe handicap puncte în tot meciul (se contabilizează diferența de puncte din fiecare set jucat).

Așa cum spuneam, casele de pariuri de top licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc au în ofertă meciuri de volei. În 2020, merită să joci la cele care se evidențiază prin opțiunile de pariere diverse sau prin alte facilități.

De exemplu, un operator oferă pariuri live pe scorul exact din fiecare set și pe marja de victorie din 2 în 2 puncte sau din 3 în 3 puncte. Alt operator are opțiunea Action Betting, prin care poți miza la pariuri live pe următorul punct câștigător. La o altă casă de pariuri online găsești multe linii asiatice. Pe platforma de Betting Exchange poți fi tu cel care propune un pariu etc.

Și la operatorii stradali poți paria pe volei. Verificarea pariurilor plasate se poate face și de acasă, pe calculator, așa cum se procedează cu verificare bilet Sport Bet. Introduci seria biletului și gata, vezi imediat dacă ai pierdut sau dacă ai câștigat.

Pareri
Nu sunt pareri pentru aceasta stire.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare