Turneu de promovare pentru Divizia A2 la volei masculin
Turneu de promovare pentru Divizia A2 la volei masculin

Echipele din Piatra Neamț și Cîmpia Turzii au promovat în Divizia A1

Duminică s-a încheiat la Câmpia Turzii turneul de promovare al Diviziei A2 la volei masculin, ediția 2017-2018. Conform așteptărilor, VCM LPS Piatra Neamț (FOTO) nu a pierdut niciun set în trei partide și a revenit în Divizia A1 după un singur an petrecut în eșalonul secund. Surprinzător, al doilea loc promovabil în Divizia A1 a fost ocupat de formația gazdă, aflată în fața unei premiere absolute: evoluția pe prima scenă a voleiului masculin românesc!

Reamintim că regulamentele Federației Române de Volei prevăd că, în cazul în care rămân locuri libere în Divizia A1, acestea pot fi ocupate în ordinea următoare: mai întâi de echipele clasate pe locurile 3 și 4 în turneul de promovare (Știința Bacău și Rapid București la masculin), apoi de cele două retrogradate din Divizia A1 (CSU Universitatea de Vest Timișoara și CSȘ 2 CNE Baia Mare), apoi de formații invitate de FR Volei.

Clasamentul turneului de promovare desfășurat la Cîmpia Turzii:
1. VCM LPS Piatra Neamț 9p (3:0 cu Cîmpia Turzii, 3:0 cu Rapid, 3:0 cu Bacău)
2. CSM Cîmpia Turzii 4p (3:2 cu Bacău, 3:2 cu Rapid)
3. Știința Bacău 4p (3:1 cu Rapid)
4. Rapid București 1p

CSU Galați, Rapid București, CSU Oradea și FC Argeș Pitești sunt formațiile care vor evolua în turneul de promovare al Diviziei A2 la volei feminin, programat în perioada 28-30 mai 2018 la Galați.

Pareri
Loti (25/05/18 12/56/55)
Multumim românului Disznou Bogdan ca ne-a calificat în turneul final european , prin victoria cu 1-3 contra Albaniei .
Jolly (29/05/18 11/33/53)
Pentru a nu vedea ce echipa de arbitri si-a ales Gigi la turneul de promovare de la Galati, acestia sunt ascunsi privirilor pe site-ul federatiei. Si-a mutat turneul ca sa poata merge si la acesta ca observator. Este jignitor fata de ceilalti observatori cu mult peste el ca experienta și cunostinte sa iei tu chiar tot. Tu presedinte al federatiei. Dar, pentru 2000-3000 de lei....
@visan (03/06/18 18/12/15)
Dacă urmăriți........a fost și va fi la toate turneele de promovare. Cascavalul la el......influența la fel. Un impostor.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Clasament
Nu sunt competitii introduse.
Rezultate sportive
Clasament
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare