După o jumătate de sezon cu eșecuri pe linie în Divizia A1 la volei masculin
După o jumătate de sezon cu eșecuri pe linie în Divizia A1 la volei masculin

Antrenorul Marian Constantin a demisionat de la VCM LPS Piatra Neamț

Duminică, după o ședință în care conducerea clubului a analizat rezultatele înregistrate de VCM LPS Piatra Neamț în prima jumătate a sezonului, antrenorul principal Marian Constantin a anunțat că demisionează. Formația de sub Pietricica a încheiat turul sezonului regulat fără nicio victorie, cu un singur punct acumulat și cu doar trei seturi câștigate! În plus, VCM a fost eliminată și din Cupa României la volei masculin, în urma unui dublu 0:3 cu Unirea Dej, meciurile fiind jucate în devans, săptămâna trecută. 

"Am ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului și ne-am despărțit. Poate că e mai bine așa, să se producă un șoc la echipă", a declarat Marian Constantin, în exclusivitate pentru voleiromania.ro. 

El a fost numit în funcție la capătul sezonului precedent, după despărțirea de Dan Gavril și după ce clubul nemțean a evitat retrogradarea numai datorită retragerii din competiție a echipei Phoenix Șimleul Silvaniei! Anterior, Constantin antrenase formația feminină a orașului, VC Unic LPS Piatra Neamț. 

Pareri
xyz (20/12/15 17/45/36)
Ce se intampla cu VCM LPS Piatra Neamt?? Cand erau fostii jucatori de la CS Phoenix in echipa Phoenix-ului au zis ca nu este antrenor ca din vina lui Abraham si ca din vina lui Oniga sau a lui nu stiu cine...Si ca Teusan nu ii bun acuma acolo ce se intampla Domnu Tutea si Tofan? :) Aici au dat vina Pe Abraham , Oniga si Teusan acolo????....
George (20/12/15 19/28/13)
Din pacate. Uitati-va la ce am comentat pe 15 august. Este al 3lea comentariu. http://www.voleiromania.ro/stiri/transferuri-la-volei-inaintea-sezonului-2015-2016-masculin-2420.html
anonim (21/12/15 08/41/14)
pt Visan...cred ca este urat sa vb asa despre Costica...sau desprea orice alt antrenor roman ...pana la urma si jucatorii si-au patat cartea de vizita..iar unii dintre ei care se credeau supervalori poate coboara cu picioarele pe pamant ...poate ca piederea cea mai mare a celor de la Piatra este Dan Gavril omul de care s-au legat toate succesele acestei echipe .. in rest..interesant pe cine va aduce Nita - sau cine se va risca sa mearga acolo - pentru ca viitorul nu suna deloc bine , fiind greu de crezut ca vor scapa de ultimul loc - poate doar daca se retrage Tomisul .
Enescu (21/12/15 11/25/25)
Pt. Visan ,asa cum il cunosc eu pe Costica el nu a pacalit voleiul nici ca jucator nici ca antrenor unde are cateva titlluri de campion si cupe castigate si el este singurul antrenor care a calificat nationala de fete la Final Four-ul Ligii Europene ,rezultat care a calificat nationala la Baku . Dar asa suntem noi romanii ,cei de pe margine stau si comenteaza si arunca cu noroi in munca altora inloc sa puna mana la redresarea voleiului romanesc. Mult succes in continuare!
Pt Enescu (21/12/15 12/05/42)
Ai dreptate cu calificarea fetelor, dar Ai face bine sa întrebi fetele ce au facut in acea vara cu el ca si antrenor, au ajuns sa-si faca singure program de pregatire fizica si chiar sa meargă la sala pe banii lor numai sa nu se faca de rusine. Asa ca pentru acel rezultat ar putea sa le multumească el fetelor si cu pregatirea la echipa dansului mai lăsati-o moale ca nu e chiar asa.
Pt. pt. Enescu (21/12/15 14/31/19)
Probabil esti una dintre cele care si-au platit pregatirea ,dar vreau sa te intreb de ce nu ti-ai mai platit pregatirea si cu argentinianul ca sa nu va faceti de rusine ? Sa stii si tu intr-o echipa indiferent de ce rezultate sunt , laudele si criticile sunt pentru toti ,asa este normal .
erata (21/12/15 14/32/18)
si-a
cosici (21/12/15 21/09/36)
Groparul voleiului masculine din Piatra Neamt este Nita Constantin. Pacaleste sportivi si antrenori de ceva vreme ! Va dog domnule administrator de site sa stergeti si acest mesaj!
@ereta (21/12/15 21/54/21)
Ai comentat si tu! Dupa tine asta e problema ,,Si-a" Amatorilor!
copilot 2015 (21/12/15 22/39/46)
Pentru o buna informare a cunoscatorilor de volei masculin consider ca trebuie sa se stie ce se petrece la echipa de la p.neamt.Directorul ex.Nita a transformat echipa in feuda pproprie, isi tine propriul ginere in chip de capitan de echipa pentru a justifica salariul mare, nu a acceptat ani la rand venirea altor jucatori care sa -i pericliteze pozitia ginerelui.Culmea nesimtirii a rasuflat in aceasta vara cand s-a aflatca si-a angajat si fiica consilier juridic la echipa.Iata cum cele doua familii papa banii celor care muncesc cu adevarat.Este cazul sa fie trimisi cu totii la munca.Mare pacat ce se intampla la aceasta echipa.Tot ce v-am relatat a contribuit la tensiuni care au dus la situatia actuala.
Pt Enescu (21/12/15 22/50/32)
In anul in care fetele s-au calificat in final four-ul ligii europene Costica nu facea la antrenamente nimic. Cunosc fete care au afirmat ca un antrenor mai slab decat el nu au cunoscut pana acum. Iar calificarea si-au facut-o fetele pe pregatirea si puterile lor. Costica e un om de treaba cumsecade, dar ca antrenor nu e performant. Din pacate.
flor66 (25/12/15 10/34/55)
Tutea si Tofan sunt OUT de la Piatra.
copilot 2015 (28/12/15 10/18/27)
Din pacate nu acesti baieti trebuia sa fie OUT ci voi, clanul demolator in frunte cu ginerele capitan care de trei ani nu joaca nimic la aceasta echipa.Cand este accidentat, cand vinde meciuri ca oricum salariulmerge.Pentru voi este acest mare OUT de care pareti mandri.Ati inlaturat de la echipa pe toti cei care va cunosteau matrapazlacurile, devenisera incomozi.Acum suportati consecintele dar asa cum va manifestati nu pare sa realizati dezastrul pe care ati reusit sa-l provocati.Repet, nu acesti baieti trebuiau inlaturati,ei au venit la Piatra ca sa munceasca.l
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Clasament
Nu sunt competitii introduse.
Rezultate sportive
Clasament
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare