Torpi Tîrgu Mureş a fost exclusă din Divizia A1 la volei masculin
Torpi Tîrgu Mureş a fost exclusă din Divizia A1 la volei masculin

Gruparea mureşeană nu şi-a plătit datoriile către FR Volei

Echipa de volei masculin Torpi Tîrgu Mureş a fost exclusă din Divizia A1 deoarece nu şi-a achitat datoriile către Federaţia Română de Volei. Forul naţional de profil a anunţat că jucătorii de la Torpi pot pleca la orice altă echipă, fără dezlegare, dar cu plata grilei către federaţie, termenul limită pentru transfer fiind ziua de joi. În cele 11 etape desfăşurate din tur, Torpi a acumulat doar trei puncte, în urma unei victorii cu 3:2 (în deplasare, cu CSMU LPS Suceava) şi unei înfrângeri cu 2:3 (acasă, cu Universitatea Cluj). Întrucât mureşenii au fost excluşi din campionat după încheierea turului, rezultatele de până acum rămân valabile, iar jocurile din retur vor fi omologate cu 0:3 (0:25, 0:25, 0:25).

Adversarele echipei din Tîrgu Mureş vor sta în etapele în care vor trebui să joace cu Torpi. Sâmbătă, în prima etapă din retur, "liber" va avea Dinamo Bucureşti, care a scăpat de o deplasare destul de lungă, până în Ardeal.

Pareri
george (21/01/11 18/03/27)
nu.inteleg.de.ce.nu.seretrage.toate.echipele.de.vbolei.feminin.am.ciuda.pe.echipeledin.orasele.constamta.bacau.cluj.botosani.piatraneamt.craiova.targumures.bucuresti.le.dores.acestor.echipedin.volei..prima.liga.sadispara.chiar.si.sibiu.si.lugoj.
Parerea dumneavoastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)
Nume *
E-mail
Parere *
Cod securitate *
 
Sondaje
Sondaj
Sondaje
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi stiri din volei !
Abonare
Dezabonare